Morcovii raşi se amestecă într-un castron cu zahărul şi se lasă aşa câteva ore ca să îşi lase sirop. Apoi se încorporează încet uleiul, bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie, coaja de portocale şi coaja de lămâie. La urmă se pune făina.
Compoziţia astfel rezultată se toarnă într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Deasupra se pun nucile tăiate.
Se coace la foc potrivit circa 20 de minute.
Când se răceşte se taie după preferinţă.
Se poate pudra cu zahăr pudră, dar nu e obligatoriu.
Dacă adăugăm şi timpul în care morcovul stă cu zahărul, prăjitura este gata in cam 4 ore.
Poftă bună!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii