Se curate merele si se taie in felii:se face un sirop din apa , zahar si esente si se pun feliile la fiert, cca 15 minute.Amestecam usor prin ele sa nu se sfarame.Dupa ce s-au inmuiat, le scoatem si le punem la racit.Se face o compozitie din branza(eu am avut doar 500 gr.), smantana, ou, rom,zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie si un praf de scrotisoara.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se aseaza aluatul, se taie marginile care raman pe dinafara, se pune compozitia , apoi se pun feliile de mar in cercuri .Se da tava la cuptor pentru 40-50 de minute.Prajitura a fost cu adevarat delicioasa!Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii