Cureti merele de coaja si le razi. Le pui pe foc sa se inabuse cu o lingura de apa si putina scortisoara. Cand s-au inmuiat, adaugi zaharina pisata si dai la rece. Freci galbenusul bine, adaugi merele scurse de zeama, smantana si albusul batut spuma si amesteci usor. Torni compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt si coci 20-25 minute la foc potrivit. Se poate folosi si zaharina lichida.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii