Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand nu mai cade spuma de pe mixer se pune zahar tos si cel vanilinat cate putin si se bate pana cand se topesc. Apoi se inglobeaza galbenusurile, se amesteca bine, dupa care se pune si faina amestecata cu praful se copt in ploaie, amestecandu-se usor pentru a nu face cocoloase.
Compozitia rezultata se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, iar pe deasupra se aseaza feliile de mere. Se da la cuptorul 25 minute.
Dupa ce se scoate din cuptor, se lasa sa se racesca si intre timp se pregateste crema de vanilie.
Se pune praful de crema intr-un bol, se toarna deasupra laptele rece(de la frigider) si cele 3 linguri de zahar pudra si se amesteca pana cand crema devine groasa.
Apoi se orneaza prajitura cu aceasta crema, iar peste se decoreaza cu struguri si ciocolata neagra rasa.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii