Separam albusul de galbenusuri. Mixam albusul cu zaharul si praful de sare, pana cand acesta nu se mai simte.Adaugam coaja de lamaie,galbenusul si uleiul. Amestecam usor de jos in sus .Adaugam faina lingura cu lingura si omogenizam usor sa nu se lase compozitia.
Intre timp,curatam merele si le taiem cubulete mici. In compozitia de ou,punem merele,stafidele si omogenizam usor. Tapetam cu ulei si faina o tava si turnam compozitia. Dam la cuptor la foc potrivit si lasam pana cand scobitoarea iese curata.
Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra.Taiem prajitura cand s-a racit complet.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii