Intr-un bol amestecam faina uleiul si sarea si adaugam apa cite putin pina se formeaza un aluat. Lasam 30 de minute sa se odihneasca dupa care intindem ofoaie subtire de aluat pe care o ungem cu margarina si presaram pesmet pe toata suprafata,presaram mere, zahar si nuci si rostogolim intr-un rulou.Ungem prajitura cu putina margarina si coacem la 180 de grade(cuptorul incalzit dinainte).Se coace aproape 30 de minute sau pina se rumenste. Se imparte in portii cit e cald ca aluatul sa nu se sfarime.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii