Se amesteca faina+nuci+gris+zahar+cacao, obtinadu-se un amestec uscat.
Merele se rad si se amesteca cu un sirop obtinut din 5 linguri de zahar caramelizat diluat cu o cana de apa. Se aseaza in tava, in ordinea urmatoare:
1. 1/3 din cantitatea de unt ( sau margarina, pt varianta de post)
2. 1/3 din cantitatea de amestec uscat
3. 1/2 din cantitatea de mere
4. 1/3 din cantitatea de amestec uscat
5. 1/3 din cantitatea de unt
6. 1/2 din cantitatea de mere
7. 1/3 din cantitatea de amestec uscat
8. 1/3 din cantitatea de unt
Se da la copt...
Cand e gata, se presara ciocolata alba, razuita.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii