Prajitura cu mere si nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • un pahar de ulei
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 200g zahar
  • 250g faina amestecate cu un pachet de praf de copt
  • 4 mere curatate de coaja si taiate cubulete
  • 150g nuca pisata!

Mod de preparare

Se bat bine ouale, untdelemnul, scortisoara, apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat si faina cu praful de copt.In aceasta compozitie se adauga cubuletele de mar si nucile pisate.Se unge o tava de chec cu unt, se tapeteaza cu faina si se toarna in ea compozitia prajiturii.Se coace la cuptor timp de 60 de minute!Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise