Se dau merele prin razatoare si se pun la calit cu zaharul si scortisoara. Se lasa la racit si se incinge cuptorul, iar intre timp pregatim aluatul. Se bat ouale cu zaharul, uleiul si praful de sare pana se obtine un aluat cremos.
Se amesteca praful de copt cu faina si se toarna in ploaie peste crema de oua. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna jumatate din aluat peste care se presara jumatate din nuca si se introduce la cuptor.
Se lasa 15 minute la copt dupa care se pun merele peste blatul semicopt si se imbraca cu restul de aluat si se presara si nuca ramasa. Se lasa pana se rumeneste si se testeaza cu scobitoare daca s-a copt. Se lasa la racit si se taie dupa preferinta.
Pofta buna !
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii