Prajitura cu mere si nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu mere si nuca

Ingrediente

  • 4 mere mari
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 300 gr zahar pudra
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 cana de nuca macinata

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si se dau pe razatoare, se adauga ouale batute, zaharul pudra, uleiul, faina cu praful de copt si nucile. Dupa fiecare in parte se amesteca. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se coace la foc mic 30-40 min.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise