1 kg mere curate de coaja, se scot cotoarele si se taie rondele.
Se unge o tava cu unt si se asează rondelele in tava, putin unele peste altele. Se toarna peste mere o cană de zahăr şi scorţişoară.
½ din pachetul de unt (margarina) se amesteca cu o cana de zahăr, 1 cană de făină. 1 praf de copt şi 4 ouă. Se amestecă bine pana iese o cocă moale, care curge. Dacă e prea tare, se mai adaugă 1 ou.
Se toarnă coca peste mere şi se bagă la cuptor. Se lasă să se rumenească.
Se poate servi caldă sau rece (mai ales după ce sta la frigider e foarte bună, răcoritoare; puteti orna cu frisca).
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii