Incalzim cuptorul.
Punem praful de copt peste faina si omogenizam.
Radem merele pe razatoarea mare.
Pregatim un bol mare in care punem ouale. Adaugam un sfert de lingurita de sare si batem bine ouale cu ajutorul mixerului.
Punem zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana cand amestecul isi dubleaza volumul.
Adaugam laptele si uleiul si continuam sa mixam.
Punem merele rase si scortioasa si amestecam cu ajutorul unei spatule.
Adaugam treptat faina si omogenizam, pana cand terminam de incorporat toata faina.
Pregatim o tava pentru cuptor in care punem hartie de copt.Turnam compozitia pentru prajitura in tava pregatita si nivelam uniform.
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 40 de minute.
Cand prajitura este rumenita scoatem tava din cuptor si lasam desertul sa se raceasca.
Taiem prajitura cu mere cand este racita complet si presaram deasupra zahar pudra.
Servim langa o cana de ceai sau de cafea.
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii