Incalzim cuptorul.
Punem praful de copt peste faina si omogenizam.
Radem merele pe razatoarea mare.
Pregatim un bol mare in care punem ouale. Adaugam un sfert de lingurita de sare si batem bine ouale cu ajutorul mixerului.
Punem zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana cand amestecul isi dubleaza volumul.
Adaugam laptele si uleiul si continuam sa mixam.
Punem merele rase si scortioasa si amestecam cu ajutorul unei spatule.
Adaugam treptat faina si omogenizam, pana cand terminam de incorporat toata faina.
Pregatim o tava pentru cuptor in care punem hartie de copt.Turnam compozitia pentru prajitura in tava pregatita si nivelam uniform.
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 40 de minute.
Cand prajitura este rumenita scoatem tava din cuptor si lasam desertul sa se raceasca.
Taiem prajitura cu mere cand este racita complet si presaram deasupra zahar pudra.
Servim langa o cana de ceai sau de cafea.
POFTA BUNA!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii