Merele spalate si bine sterse le dam pe razatoarea cu gauri mari si apoi le amestecam cu zaharul si cu scortisoara.
Praful din cele doua budinci il amestecam cu laptele si apoi cu merele cu zahar si le dam la foc potrivit, la fiert cam 10 minute pina se ingroasa.
Intr-o tava punem hartie de copt si o captusim cu biscuiti pusi unul linga altul.
Peste biscuiti rasturnam merele calde si acoperim cu alt rand de biscuiti.
Deasupra ungem biscuitii cu unt de arahide, peste care presaram nuca de cocos.
Dam tava la rece in camara, pina a doua zi dimineata cand portionam prajitura dupa forma biscuitilor.
Zeama lasata de mere va fi absorbita de biscuiti.
Prăjitura aceasta cu mere se face foarte rapid, însă secretul este s-o pregătești cu o zi înainte s-o servești, ca să arate excelent si sa se inmoaie.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/12/prajitura-cu-mere-fara-coacere.html
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii