Merele spalate si bine sterse le dam pe razatoarea cu gauri mari si apoi le amestecam cu zaharul si cu scortisoara.
Praful din cele doua budinci il amestecam cu laptele si apoi cu merele cu zahar si le dam la foc potrivit, la fiert cam 10 minute pina se ingroasa.
Intr-o tava punem hartie de copt si o captusim cu biscuiti pusi unul linga altul.
Peste biscuiti rasturnam merele calde si acoperim cu alt rand de biscuiti.
Deasupra ungem biscuitii cu unt de arahide, peste care presaram nuca de cocos.
Dam tava la rece in camara, pina a doua zi dimineata cand portionam prajitura dupa forma biscuitilor.
Zeama lasata de mere va fi absorbita de biscuiti.
Prăjitura aceasta cu mere se face foarte rapid, însă secretul este s-o pregătești cu o zi înainte s-o servești, ca să arate excelent si sa se inmoaie.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/12/prajitura-cu-mere-fara-coacere.html
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii