Margarina se topeste, se toarna in tava si se unge.
Faina, grisul, zaharul si praful de copt se amesteca bine si se intinde uniform in tava.
Merele se spala, se rad, se amesteca cu scortisoara (dupa gust) si se intind uniform peste compozitia din tava.
*Merele se pot presara cu nuca macinata.
Se da tava la cuptor, la foc potrivit.
Dupa ce s-a copt prajitura, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar. Cand e calduta, se taie in forme potrivite si se aranjeaza pe un platou.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii