Merele se curata de coaja si se taie cubulete se pune intr-o tava se presara zaharul si scortisoara si untul taiat cubulete se da la cuptor pina se inmoaie putin ,intre timp preparam piscotul.
Ouale se separa de galbenus ,se bate spuma si se adauga zaharul putin cite putin. Apoi, galbenusul frecat cu ulei si la final faina amestecata cu praful de copt. Se scoate tava cu mere din cuptor si se rastoarna aluatul peste ele si se introduce inapoi in cuptor pentru 35 de minute. Cind este gata se da la racit. Intre timp batem frisca lichida si cind este gata racita prajitura o imbracam cu frisca si este gata de servit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii