Blat:se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,apoi faina,macul si nuca de cocos se amesteca usor cu lingura de jos in sus.Se coace in tava unsa si tapetata pe hartie de copt 10 minute la foc mare apoi se continua coacerea la foc mic.
Crema 1:se pune laptele la fiert oprindu-se putin pemtru a dizolva praful de budinca cu 5 linguri de zahar.Dupa ce a fiert budinca se adauga galbenusurile frecate spuma cu celelalte 5 linguri de zahar.Se fierbe in continuare pana se ingroasa.Rece se pune in margarina frecata inainte.
Crema 2:se prepara identic cu crema 1.
Se pume crema 1 peste blat,se continua cu un strat de biscuiti (neinmuiati deoarece se inmoaie de la creme)se pune crema 2 si se decoreaza dupa cum doriti cu nuca de cocos sau ciocolata rasa.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii