Se amesteca macul cu apa calda si se lasa cam 15 min sa se raceasca. Galbenusurile de ou le frecam cu zaharul, adaugam romul, sucul de lamaie, pe urma cate un pic din ulei, faina, praful de sare si praful de copt. Daca macul este racit il adaugam si pe el, si la urma albusele de ou zbatute bine cu zaharul....
E super de buna, sper sa o incercati si sigur o sa va placa. Se coace dupa preferinta: tavi de chec, tava mai marisoara etc.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii