Se bat galbenusurile cu mixerul se adauga 2 linguri apa calda si cand devin spumoase si deschise la culoare se adauga zaharul, vanilia si sarea. Se mixeaza bine apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si laptele de cocos. Se fac albusurile spuma si se amesteca cu restul (eu am uitat sa separ albusul de galbenus si le-am pus intregi de la inceput dar nu a schimbat cu nimic calitatea prajiturii). Se unge o tava (diametrul de 20-22) cu ulei si se tapeteaza cu nuca de cocos razuita, se toarna compozitia si se coace la 180° timp de 45/50 minute. Se poate folosi si ca baza pentru diverse torturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii