Intr-un castron se combina faina,untul si zaharul pudra.Se preseaza compozitia intr-un vas termorezistent neuns.Se coace timp de 20 de minute.
Pentru umplutura,se bat ouale intr-un castronel. Se adauga zaharul, faina,praful de copt,sucul si coaja de lamiie; se bat pina cind compozitia devine spumoasa. Se toarna peste aluatul copt. Se mai da la cuptor 25 de minute,pina se rumeneste usor. Se raceste, se pudreaza cu zahar.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii