Se bat cele 6 galbenusuri cu cele sase linguri de zahar,apoi se pune uleiul cacaoa si treptat faina,zaharul vanilat, apoi se adauga treptat albusurile batute spuma si se da la cuptor.
CREMA:
O budinca de vanilie se pregateste dupa indicatiile de pe plic.Dupa ce s-a racit se amesteca cu 250gr margarina rama,
care a fost amestecat cu 150gr zahar.
Crema obtinuta se intinde peste blat.
Glazura:
2 budinci de frisca se fierb cu 750ml suc de kiwi si 8 linguri de zahar.
Dupa ce s-a racit putin se pune peste crema si se orneaza imediat cu feliute de kiwi si dupa ce s-a racit puteti sa o ornati si cu frisca.
pofta buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii