Prajitura cu kiwi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu kiwi

Ingrediente

  • Blat:
  • 6 galbenusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 1 pref de copt
  • 80 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri faina
  • Crema:
  • o budinca de vanilie
  • 150g zahar
  • 250g margarina rama
  • Glazura;
  • 2 budinci de frisca
  • 750ml suc de kiwi
  • 8 linguri de zahar.

Mod de preparare

Se bat cele 6 galbenusuri cu cele sase linguri de zahar,apoi se pune uleiul cacaoa si treptat faina,zaharul vanilat, apoi se adauga treptat albusurile batute spuma si se da la cuptor.

CREMA:

O budinca de vanilie se pregateste dupa indicatiile de pe plic.Dupa ce s-a racit se amesteca cu 250gr margarina rama,

care a fost amestecat cu 150gr zahar.

Crema obtinuta se intinde peste blat.

Glazura:

2 budinci de frisca se fierb cu 750ml suc de kiwi si 8 linguri de zahar.

Dupa ce s-a racit putin se pune peste crema si se orneaza imediat cu feliute de kiwi si dupa ce s-a racit puteti sa o ornati si cu frisca.

pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise