Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul, nuca de cocos si faina amestecand usor cu lingura. Se toarna in tava tapetata cu ulei si faina dupa care se lasa la cuptor pana se coace.
Crema: Laptele se amesteca cu galbenusurile, zaharul si praful de budinca. Se fierb pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa. Se ia de pe foc dupa care se incorporeaza margarina.
Dupa ce s-au racit atat crema cat si blatul, se intinde crema in strat uniform pe blat, apoi se aseaza feliutele de kiwi. Se prepara gelatina conform instriuctiunilor de pe plic si se toarna peste prajitura acoperind bine fructele. Se lasa cateva ore la frigider.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii