Se amesteca biscuitii maruntiti cu untul moale si ciocolata topita.
Se amesteca biscuitii maruntiti cu untul moale si ciocolata topita, apoi aluatul obtinut il intindem si presam cu dosul unei linguri intr-o forma cu inel detasabil, de tort, cu diamentrul de 20 cm, apoi dam la rece cateva minute.
Pregatim piureul de kaki si clementine, dand la blender fructele curatate de coaja. Adaugam in piure si gelatina deshidrata in 100 ml apa rece, apoi topita (nu fiarta) la bain marie. Se toarna peste blatul de biscuiti si se lasa 2 ore sa se intareasca, la rece dupa care se scoate si se decoreaza cu frisca lichida mixata pana se intareste si amestecata cu pireul de castane.
Pofta buna!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii