Se prepara un sirop amestecand o cana de apa cu una de zahar si 3 linguri de cacao.Se fierbe pana cand devine consistent apoi se lasa la racit.Intr-o tava inalta se aseaza un strat de biscuiti(ca la piesele de lego),iar cu o lingura se toarna sirop deasupra.Apoi se va adauga un nou strat de biscuiti si bineinteles sirop.Se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic si se toarna fierbinte in tava,astfel incat biscuitii sa fie in intregime acoperiti.Se lasa sa se raceasca.
Intre timp se taie cele doua banane in rondele de aproximativ 3 mm si se aseaza in tava la distante egale.In spatiile goale se pot pune stafide.Se prepara jeleul dupa intructiunile aflate pe plic si se toarna cu grija in tava astfel incat fructele sa nu se deplaseze de la locul lor si sa fie in totalitate acoperite.Se lasa la rece pentru a se intari.
Se taie cand este rece si se serveste cu lingurita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii