Aprinzi si incalzesti cuptorul razi coaja de la lamaie separi galbenusul de albusuri intr-un vas de mixer amesteci zaharul si iaurtul pana se dizolva zaharul apoi pui galbenusurile , coaja de la lamaie apoi treptat faina cernuta , amoniacul stins cu un strop de zeama de lamaie, apoi uleiul .Pasul 2 bati spuma albusurile cu un praf de sare si o lingurita de zeama de lamaie si le pui in compozitie amestecand de jos in sus .Pasul 3 pe tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se toarna compozitia iar deasupra presari nucile si stafidele .
Se baga tava la cuptor timp de 35 de minute la foc mijlociu apoi o lasi in forma sa sa se raceasca apoi o pudrezi cu zahar .
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii