Mixam ouale impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul si obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam uleiul, apoi iaurtul, coaja de lamaie, praful de copt. Incorporam faina, amestecand cu o lingura sau paleta.
Se pune compozitia in tava tapetata cu hartie sau unsa cu putin unt.
Deasupra, punem jumatati de caise trecute putin prin faina cu partea taiata. Dam la cuptor pentru 45 minute.
Cand este coapta (facem si testul cu scobitoarea), rasturnam ca sa ramana partea cu caisele deasupra.
Lasam sa se raceasca si apoi pudram cu zahar pudra vanilat.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii