Frecam spuma cu 200 gr unt 200 gr zahar un praf de vanilie pe urma adaugam 200 gr nuci macinate 100 gr faina un praf de copt stins cu zeama de lamaie 6 albusuri batute spuma se amesteca toate la un loc si se puna in tava unsa si tapetata cu faina si se baga la cuptor.
Pe urma frecam cele 6 galbenuse cu 200 gr zahar pudra le frecam bine cand blatul este aproape gata se pune galbenusurile frecate peste si se pai pune la cuptor pana ce este copt.
Se scoate cand este copt se lasa la racit,si se adauga o glazura rece de cacao deasupra.
POFTA BUNA!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii