Se amesteca primele 3 ingrediente, intr-un castron, pana amestecul capata un aspect nisipos. Cand il strangeti in pumn trebuie sa se formeze un bulgare.Se da drumul la cuptor la 174°C (350°F). Se preseaza aluatul intr-o tava mica (15 x 15 cm) si se da la cuptor aproximativ 15 minute sau pana se rumeneste.Se intinde gemul peste crusta calda. Intr-o craticioara se incalzeste crema de branza si se amesteca cu laptele si ciocolata (100 g) topita la bain marie. Se toarna peste stratul de gem. Deasupra se rade ciocolata ramasa sau se poate topi si aceasta si turna deasupra. Lasati-o sa stea cateva minute, apoi taiati-o.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii