Ingredientele ptr blat se pun in oala mixerului si se amesteca bine, facand un aluat moale.Aluatul obtinut se toarna pe o tava unsa cu putin ulei si se niveleaza complet.
Dulceata si lingura de coniac se amesteca bine si se intinde bine peste aluat si se adauga ciocolata rasa deasupra.
Pana se face toppingul se pune aluatul uns la frigider.
Topinggul-se bat albusurile bine cu zaharul pana se formeaza o spuma tare, dupa care se adauga treptat cocosul, ciocolata si nucile.
Peste aluatul uns se toarna spuma amestecata si se niveleaza usor.
Se coace la 180 de grade 55-65 de minute pana spuma este aurita bine si pare bine coapta.
Se lasa la racit si se taie patratele potrivite-se mentine la rece este mai gustoasa.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii