Pentru ca am avut sansa sa ma numar printre fericitii castigatori ai concursului ” Vanatoarea de savoare ” ,astazi am pregatit in una din minunatele tavi Delimano o prajitura rapida si delicioasa cu gem de gutui. Cele 5 tavi sunt perfecte pentru copt, congelare si pastrarea alimentelor.
Multumesc mult Gustos.ro pentru premiu!
1. Mixati foarte bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare, pana ce devin ca o crema si zaharul e topit.
2. Adaugati laptele, uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt.
3. Intr-o tava (daca nu aveti de silicon, o tapetati cu hartie pentru copt si ongeti cu putin unt/ulei) puneti jumatate din compozitie si dati la cuptorul preincalzit la 180 gr., timp de 10 minute.
4. Scoateti tava, puneti uniform gemul ( strat de ~ 1 cm) , apoi turnati restul de compozitie si dati din nou la cuptor ~ 20 de minute.
5. Pudrati cu zahar pudra si o taiati numai dupa ce s-a racit foarte bine!
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii