Coaja de portocale se taie in cubulete de 1 cm si se dau in fiert 1 min, apoi se scot din apa si se pun intr-un sirop de apa si zahar din cantitati egale si se fierb 10-15 min, se scot si se usuca.
Fructele se amesteca cu 100 g faina pentru a nu se lipi.
Untul se freaca cu zaharul, se adauga ouale pe rand, coaja de portocale si lamaie. Apoi se adauga faina si praful de copt, alternativ cu coniacul. La final se adauga fructele confiate.
Tava trebuie tapetata cu faina si cu 2 foi de copt, iar pe dinafara se tapeteaza tava cu folie de aluminiu.
Aluatul se pune in tava si se da la cuptor la foc foarte mic ~1 ora si ceva.
Cand este gata se glazureaza .
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii