Se bat albusurile spuma si se lasa in asteptare. Separat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana se face o crema pufoasa, se adauga treptat uleiul, apa minerala treptat, faina cernuta in care am amestecat si praful de copt, se adauga treptat, amestecam bine, iar acum lasam mixarul si lucram manual. In aceasta compozitie incorporam albusurile amstecand usor de jos in sus .
Compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt si incepi sa pui fructele in asa fel sa creezi un mozaic. Dupa care se presara nuca. Cu palmele se apasa usor sa se duca umplutura putin in compozitie. Se da tava la cuptorul preincalzit, la foc mic, timp de 40 minute. Se face testul cu scobitoarea. Cand este coapta se presara nuca de cocos.
Se taie cand e rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii