Untul se pune intr-un bol impreuna cu zaharul tos, ouale, praful de copt si se mixeaza. Se adauga ciocolata alba topita, 1 pliculet de zahar vanilinat si se mixeaza inca 2 minute.
Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu unt, se niveleaza si se introduce in cuptorul incins.
Se coace la foc potrivit 45-60 de minute, se lasa sa se raceasca si se taie in doua.
Intr-un bol se pun branza mascarpone, 75 g zahar brun, praful de cappuccino, 1 pliculet de zahar vanilinat si migdalele macinate.
Se ung foile cu crema, se suprapun si deasupra se presara scortisoara macinata. Se introduce prajitura la rece 3 ore, apoi se taie bucati.
O parte din coacaze si afine se spala, se scurg de apa si se paseaza cu un blender. Se adauga zaharul brun ramas si se introduce la rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii