Pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri,se bat spuma albusele cu un varf de sare ca sa se bata mai bine,se adauga apoi treptat zaharul,uleiul,praful de copt stins cu otet,galbenusele si la final se adauga treptat faina.Apoi se tapeteaza o tava ,se pune hartie de copt, apoi compozitia si pe deasupra se pun visine(sau alte fructe dupa preferinta)si se da la cuptor.Cuptorul trebuie preancalzit si se tine circa 30 min.Dupa care se scoate se lasa la racit se aseaza crema peste blat,apoi cocos pentru designe.
Pentru crema:
Jumatate din suc se pune la foc impreuna cu cele 8 lg. de zahar dar nu tre sa de-a in clocot,iar cu cealalta jumatate de suc se amesteca budinca apoi se adauga peste compozitia de pe foc si se mesteca continuu sa nu se lipeasca pana devine o gelatina.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii