Galbenusurile se freaca cu uleiul,se bate spuma impreuna cu zaharul( ca la bezea), apoi se adauga galbenusurile , faina si amoniacul stins cu zeama de lamaie. Totul se amestec usor sa nu se lase spuma.
Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.
Deasupra se vor aseza fructele (caise, piersici, mere,prune, cirese, visine)in mod ordonat ca sa poata fi portionata , apoi dupa asezarea fructelor se va presara zahar tos peste toata tava .Se introduce in cuptorul incins, dupa 10 minute se trage la foc moderat.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii