Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa apoi o jumatate de ora la frigider.Aluatul se imparte apoi in trei bucati.Din doua bucati si se intinde o foaie care se pune intr-o tava intinsa ,tapetata cu faina si ulei,sau cu hartie de copt,peste foaia de aluat se pune dulceata care se intinde,apoi se presara nuca pe toata suprafata.Din a treia bucata de aluat se intinde o foaie mai subtire si se taie fasii de 2 cm latime.Acestea se aseaza pe prajitura sub forma de grilaj.Se baga in cuptorul incalzit,se coace la foc mediu circa 40 minute.Dupa ce s-a copt se taie in patrate sau cum doreste fiecare.Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii