Prajitura cu dovleac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu dovleac

Ingrediente

  • 500 gr dovleac ramas dupa ce l-am curatat
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 1 plic pf de copt
  • 5 oua
  • 400 gr faina

Mod de preparare

Dovleacul curatat il taiem cubulete si-l calim cu jumatate din cantitatea de zahar. Untul la temperatura camerei se mixeaza cu restul de zahar dupa care adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si dovleacul. Turnam aluatul intr-un vas tapetat si dam la cuptorul incalzit pentru aproximativ 50 de minute. Eu am ales sa nu adaug mirodenii pentru a-i pastra gustul de dovleac insa puteti folosi ghimbir, scortisoara, anason, nuca si chiar stafide.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise