Pentru blat se bat cele 7 albuse spuma apoi se adauga pe rand cate 2 ling. de zahar,se pun galbenusele frecate bine.Se adauga nuca ,faina si praful de copt,compozitia se pune la copt.Pentru crema se bat galbenusele cu 7 ling de zahar si nesul pe aburi pana se face o spuma.Margarina se freaca bine si cand crema e rece se adauga cate o ling.in margarina.Blatul se insiropeaza usor cu un sirop facut din apa ,zahar si putin rom.Crema se intinde paste blat iar deasupra se intinde o glazura facuta din cele 4 albuse batute spuma pe aburi cu 3 ling. zahar Deasupra se poate presara nuca macinata si ciocolata rasa
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii