SE SEPARA OUALE; ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU 4 LINGuri APA, SE ADAUGA ZAHARUL, PRAFUL DE COPT, GALBENUSURILE, FAINA CACAO. .
CREMA: SE FIERBE O BUDINCA DE VANILIE IN 300ML LAPTE SI 150GR, ZAHAR, DUPA RACIRE SE AMESTECA CU 1 PACHET RAMA SE SPUMEAZA BINE SI SE PUN 300GR VISINE DIN COMPOT SAU CONGELATE. SE INSIROPEAZA BLATUL, SE PUNE CREMA IAR PESTE CREMA GLAZURA: 6 LINGURITA ZAHAR PRAF, 2LINGURI CACAO, 3LINGURI ULEI, 3LG APA CALDA.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii