Se coc foile de aluat apoi se face crema:laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul ,cand da in clocot se pune nuca si cele 2 linguri cu cacao,se amesteca bine apoi se pune untul se mai amesteca putin si se ia de pe foc dupa care se pune esenta de rom (care de fapt ii da si un gust deosebit).Crema asa calda se pune intre cele 2 foi , se lasa la fragezit cateva ore (eu pun un fund de lemn peste foi ,crema intra mai repede in foi si se si fragezesc mai repede)Pofta buna! O sa va placa sigur!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii