Pentru pandispan se bat albusurile spuma si se amesteca cu galbenusurile care au fost amestecate cu zaharul se adauga praful de copt si mirodeniile, iar la sfarsit faina care se incorporeaza lingura cu lingura si se amesteca de jos in sus incet. Dupa ce se coace pandispanul se lasa la racit si se taie in 2 foi.
Crema: se pun la fiert apa (sau lapte),faina si zaharul si se amesteca la incept cu un tel sa nu se formeze cocoloase si se tine pe foc pana se ingroasa , separat se freaca untul cu zaharul pudra si se incorporeaza in crema racita lingura cu lingura si se amesteca bine si cu grija sa nu se taie crema la sfarsit se adauga coaja si zeama de la cele 2 lamai sau dupa gust. Crema rezultata se pune intre foi dar si deasupra si se rade ciocolata .
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii