Fierbi pe foc mic timp de 5 minute zaharul obisnuit cu apa si cacaua si dai siropul deoparte sa se raceasca.Freci spuma untul cu zaharul pudra,adaugi pe rind galbenusurile,apoi incorporezi in compozitia obtinuta amestecul de cacao racit.
Imparti crema obtinuta in jumatate si dai o parte la rece.In jumatatea ramasa incorporezi faina,praful de copt si albusurile batute spuma si torni compozitia intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 30 de minute.Cind e gata,lasi blatul sa se raceasca apoi imbraci tortul cu crema data la rece si-l ornezi cu alune prajite si maruntite.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii