Crusta
Se dau biscuitii prin razatoare. Se pun intr-o forma rotunda cu diametrul de 23 cm, inalta de 4 cm si se amesteca cu untul topit. Se preseaza pe margini in asa fel incat sa arate ca o crusta. Se da la cuptor 10-15 minute pana se rumeneste usor. Se lasa sa se racoreasca.
Crema
Branza daca este la temperatura camerei se lucreaza mai usor. Intr-un castron se amesteca branza, zaharul si frisca. Ouale se pun unul cate unul.
Se pune umplutura in crusta. Se da la foc mic-mediu (325°F) 50 de minute pana se rumeneste frumos.
Se poate scoate din forma calduta. Se serveste dupa ce in prealabil a stat la frigider minim 3 ore.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii