Se separa ouale.
Se separa ouale. Se bat albusurile cu zaharul si un varf de cutit de sare pana se dubleaza in volum.
Se freaca galbenusurile cu uleiul.Se adauga , esenta de vanilie, esnta de portocale si faina cernuta peste galbenusuri si se amesteca bine.
Se adauga in aluat praful de copt stins in putina zeama de lamaie sau otet, se amesteca iar la final se incorporeaza usor albusul batut spuma.
Se toarna aluat in strat subtire in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc foile in cuptorul preincalzit la 180 ‘ timp de 10 de minute.
In bolul mixerului se amesteca crema de branza cu zaharul pudra cu aroma de citrice, coaja rasa de la o lamiae si o portocala si o lingurita suc de lamiae .
Dupa ce s-au racit foile se pune prima foaie pe platoul de servire, se siropeaza usor cu suc de portocala se unge cu crema, se pun bucati de fructe si se repeta cu celelalte foi apoi se imbraca tot tortul in crema de branza.
Se rade putina ciocolata deasupra si se orneaza cu felii de portocala.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii