Prajitura cu crema capuccino

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu crema capuccino

Ingrediente

  • blat 1: 6 albusuri, 8 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 4 linguri de nuca de cocos.
  • blat 2: 4 oua, 5 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 1 lingura de cacao.
  • crema: 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, 2 plicuri capuccino de vanilie, 100 ml. lapte, o margarina, 1 cutie de nutella.

Mod de preparare

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si se pune compozitia.

blat 2: se bat albuselurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, faina si cacaua. Cand blatul din tava este copt pe jumatate, se toarna blatul 2. Intre timp se face crema: galbenusurile se fierb pe aburi cu zaharul, apoi se adauga plicurile de capuccino dizolvate in lapte. Cand crema e rece se adauga la margarina frecata spuma. Peste blat se pune crema, apoi nutella, se intinde in strat uniform. Se da la rece pentru cateva ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise