Foi 1:se bat albusurile spuma se adauga zaharul,galbenusurile iar la urma faina in ploaie amestecandu-se usor cu o lingura de jos in sus.Se coc 2 foi pe dosul tavii.
Foaie 2: albusurile se bat bine,se adauga zaharul,se bate pana aproape nu se mai simte zaharul,se adauga otetul,se da la cuptor in tava cu hartie de copt unsa si tapetata (eu dupa ce pun hartia o ung si o dau cu putina faina si sunt sigura ca nu am probleme cu lipitul blatului) la foc potrivit.
Crema:se bat bine galbenusurile cu oul intreg si cu zaharul se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa.Se freaca bine margarina se adauga ce am fier dupa ce s-a racit si adaugam 2-3 plicuri de capuccino.
Se umplu foile la mijloc cu blatul de albus,deasupra putem orna dupa gust cu glazura.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii