Prajitura cu crema capuccino

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Prajitura cu crema capuccino

Ingrediente

  • Foi 1:4 oua,4 linguri zahar,4 linguri faina
  • Foaie 2:8 albusuri,16 linguri zahar,2 linguri otet
  • Crema:8 galbenusuri,300 gr zahar,1 ou,1 pachet margarina,2-3 plicuri capuccino

Mod de preparare

Foi 1:se bat albusurile spuma se adauga zaharul,galbenusurile iar la urma faina in ploaie amestecandu-se usor cu o lingura de jos in sus.Se coc 2 foi pe dosul tavii.

Foaie 2: albusurile se bat bine,se adauga zaharul,se bate pana aproape nu se mai simte zaharul,se adauga otetul,se da la cuptor in tava cu hartie de copt unsa si tapetata (eu dupa ce pun hartia o ung si o dau cu putina faina si sunt sigura ca nu am probleme cu lipitul blatului) la foc potrivit.

Crema:se bat bine galbenusurile cu oul intreg si cu zaharul se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa.Se freaca bine margarina se adauga ce am fier dupa ce s-a racit si adaugam 2-3 plicuri de capuccino.

Se umplu foile la mijloc cu blatul de albus,deasupra putem orna dupa gust cu glazura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise