ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU ZAHARUL. SEPARAT GALBENUSURILE FRECATE SE INCORPOREAZA IN ALBUS APOI SE ADAUGA CELELALTE INGREDIENTE. CUPTORUL TREBUIE INCINS INAINTE 15 M. SE BAGA BLATUL LA CUPTOR APOI SE LASA LA RACIT. MERELE RASE SE CALESC PE FOC SI SE ADAUGA SI SCORTISOARA. SE PUN PESTE BLATUL RACIT. PE FOC SE PUNE COCA-COLA, CAND S-A INCALZIT PUTIN SE ADAUGA BUDINCA DE CIOCOLATA SI SE AMESTECA CU TELUL PARA PTR A NU FACE COCOLOASE. SE TINE PE FOC PANA SE INGROASA. SE ADAUGA PESTE MERELE CALITE FIERBINTE .SE LASA PANA A DOUA ZI LA RECE.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii