Cureti fructele, le tai bucatele si le lasi intr-o strecuratoare sa se scurga de zeama,freci maegarina cu zaharul si un praf de sare, apoi adaugi praful de copt stins cu lamaie, apa si faina si framanti pana opti un aluat moale. Opresti o bucata de aluat, iar coca ramasa o intinzi intr-o tava unsa cu ulei, asezi bucatelele de fructe. Mai framanti aluatul pastret cu faina pana devi mai vartos si-l razi peste fructe. Coci apoi parzitura la foc potrivit 35 de minute si cand e gata o presezi cu zaharul pudra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii