Prajitura cu citrice si aluat ras

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g margarina. 4 linguri apa
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingui zahar
  • 2 cani faina + 4 linguri faina
  • 3 mandarine
  • 1 kiwi
  • 1 portocala
  • 2 feli grapefruit.

Mod de preparare

Cureti fructele, le tai bucatele si le lasi intr-o strecuratoare sa se scurga de zeama,freci maegarina cu zaharul si un praf de sare, apoi adaugi praful de copt stins cu lamaie, apa si faina si framanti pana opti un aluat moale. Opresti o bucata de aluat, iar coca ramasa o intinzi intr-o tava unsa cu ulei, asezi bucatelele de fructe. Mai framanti aluatul pastret cu faina pana devi mai vartos si-l razi peste fructe. Coci apoi parzitura la foc potrivit 35 de minute si cand e gata o presezi cu zaharul pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise