1. Punem intr-un castron untul inmuiat la temperatura camerei, siropul de artar, cacaoa, esenta de vanilie si apoi mixam bine toate ingredientele. Separat batem ouale spuma si le incorporam treptat in compozitie.
2. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor. Compozitia rezultata o rasturnam intr-o tava rotunda cu dimensiuni de 22-24 cm, unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra compozitiei asezam ciresele.
3. Coacem prajitura la foc potrivit pentru aproximativ 30-40 de minute. Facem testul cu scobitoarea. Dupa ce s-a copt o lasam sa se racoreasca in tava, apoi o mutam pe un gratar. Cand s-a racit complet o pudram cu zahar pudra si o putem servi.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii