Spălaţi cireşele şi le scoateţi sâmburii.
Ungeţi o tavă potrivită şi acoperiţi cu cireşe fundul.
Preîncălziţi cuptorul.
Arsaţi făina într-un castron şi faceţi o fântână în centru, în care veţi încorpora zahărul, sarea şi ouăle întregi.
Amestecaţi începând din centru, apoi vărsaţi laptele treptat, amestecând uşor.
Adăugaţi vişinata pentru aromă.
Coaceţi 30- 40 min şi se poate servi călduţă, direct din tavă.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii