Se porneste cupotorul cu aprox. jumatate de ora inainte de a coace prajitura si se unge cu putin ulei o tava de copt. Se spala si se curata ciresele, se scot samburii si se lasa la scurs. Se aseza ciresele in tava, se cerne faina intr-un castron incapator, se adauga 2 linguri de zahar si ouale batute. Se incalzeste laptele si se toarna peste faina si oua, amestecand astfel incat sa se obtina o compozitie omogena. Se topeste untul intr-o craticioara la foc mic si se toarna peste aluat, impreuna cu romul. Se toarna aluatul in tava pregatita din timp cu cirese si se coace prajitura aprox. jumatate de ora in cuptorul preincalzit. La final, se scoate prajitura din cuptor, se presara zahar pudra si se mananca fierbinte
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii